Извозване на стари мебели

  • Извозване на стари мебели

    Извозване на стари мебели

Как да обновите дома си лесно и икономично

 

Първо изхвърлете всички стари мебели, а след това освободете креативността си

 

Здравите хора се чувстват добре, защото полагат грижи за себе си. Полезна храна, физическа активност, качествена почивка и поддържане на здравословен начин на живот - всичко това гарантира оптимално състояние на организма и духа. Така, както живеем в тялото си и сме отговорни за добруването му, така имаме същото задължение и към дома си. В него прекарваме значителна част от времето си и извършваме толкова важни действия - спим, храним се, почиваме, наслаждаваме се на възможността да бъдем заедно с близките хора. С течение на времето, обликът му започва да отразява все повече и повече същността на хората, които го обитават. Като всяко нещо, той също има нужда от грижи и редовна поддръжка. Не, нямаме предвид само чистене, подреждане и други скучни, но необходими всекидневни дейности. Става въпрос за големите проекти, онези, които правят разликата между “жилищно пространство” и “дом”. Обновяването и подобряването на интериора не се случват често. Затова е добре когато съберете смелост, средства и време за тази стъпка, тя да бъде извършена възможно най-качествено и пълноценно, без това да ви разори. Тази цел се постига с добра организация и навременна помощ от професионална фирма за почистване, извозване и транспортиране на стара покъщнина до специално депо за мебели. Вижте нашите съвети за вдъхновяващо домашно преобразяване.

 

Изхвърлете старото, за да посрещнете новото      

Преди да обиколите магазините на Варна и да хвърлите куп пари за модерни дизайнерски мебели, първо се отървете от старите. Те блокират дома ви, стесняват и без това недостатъчното пространство и ви създават повече проблеми, отколкото удобство. Стига да сте готови да се разделите с тях, едно телефонно обаждане разрешава ситуацията. Експертна фирма, специализираща в транспортни и хамалски услуги, ще осигури екип от опитни специалисти. Те ще посетят адреса, ще се заемат с демонтажа, пренасянето и натоварването на ненужните мебели. Тъй като те спадат към категория “строителни отпадъци”, е забранено да бъдат изхвърлени в нормални контейнери за боклук. Служителите на фирмата ще извозят всичко до регионално варненско депо, което ще  рециклира овехтялата мебелировка.


Време е за креативни планове

След като сте получили съдействие от компанията за извозване и вече работите с чисто и свободно пространство, е време да се отдадете на въображението си. Любими нюанси, удобно, модерно и функционално обзавеждане, топло осветление - звучи прекрасно, нали? Интернет пространството е пълно с идеи за всеки вкус. Придържайте се към максимата, че е “По-добре малко, но качествено”. Ако разполагате с ограничена площ, насочете се към светли тонове и изчистени линии. Златното правило в интериора е: 60% от една стая трябва да съдържа един основен цвят; 30% - друг, второстепенен, който допълва първия; последните 10% - трети, противоположен на тях - за игрива цветна закачка.

 

Практичността се възнаграждава

Малко се поразмечтахме, а вярваме и вие заедно с нас. В реалния свят често се случва бляновете да струват скъпо. Затова трябва да сте извънредно предприемчиви, когато ви предстоят големи покупки. Въоръжете се с малко търпение. Следете зорко за разпродажби и намаления. Интересувайте се от различни магазини, където знаете, че се продават интересни и качествени продукти. Дори и най-скъпите артикули падат в жертва на пазара и в заветния момент се оказват с намалена цена. При положение, че така и така ще отделите средства за закупуването на ново обзавеждане, то трябва да се постараете тази инвестиция да бъде разпределена възможно най-ефективно. Сигурно знаете, че не трябва да се пестят пари от обувки и матраци. Но добре помислете дали имате нужда от масивен шкаф с винтидж дизайн и надута стойност. За да максимизирате вложенията си, най-ценният съвет е да търсите мултифункционални мебели. Такива, които изпълняват зададената цел и заедно с нея още няколко. Легло с чекмеджета за съхранение; табуретка, с капак и допълнително място вътре; сгъваема маса - плащате за едно предназначение, а получавате много наведнъж.

 

Осмелете се да изхвърлите всички стари, тежки и грозни мебели от дома си. Доверете се на фирмата за извозване и почистване, поверете им отпадъците, които те да пренесат до съответното депо. Време е да забравите за миналото и да обърнете поглед към новата визия на дома си - така, както вие си я представяте. И не забравяйте, че това преобразяване е, преди всичко, забавление!

 

#фирмазаизвозваненастаримебели

Публикувахте от Извозване нa стари мебели-Варна в Четвъртък, 15 октомври 2020 г.