Почистване на мазета и тавани

  • Почистване на мазета и тавани

    Почистване на мазета и тавани

Другото основно направление на нашите услуги е почистването на мази,тавани,дворове,жилища,къщи и промишлени помещения. Събираме ненужните мебели,вещи,багаж,отпадъци,техника и други непотребни за клиентите ни неща,натоварваме ги на специализиран транспорт и извозваме до депа за отпадъци.

Дали частично или цялостно с изхвърляне или без- ние ще ви помогнем да си спестите досадното и неприятно ровене в ненужните и изоставени прашасали мебели,вещи,багаж. Ако ви е необходимо празно и почистено жилище при предстоящ ремонт или предстоящо преместване, нашите момчета ще изнесат и извозят всичко ненужно.Ще изметат и почистят.

Ако дворът ви е пълен с клони,храсти,камъни или битов отпадък-потърсете ни.Ще разрешим експресно проблема ви. Изоставена маза или таван,непочиствани с години са трудоемко и често непосилно начинание за всеки желаещ въведе ред собственик.Особено ако са заварено положение при покупка на жилището или ако трябва да се разчистят при предстояща продажба. Смело можем да кажем,че разполагаме с хората,транспорта и ресурсите да извършим тази дейност максимално експресно и изгодно независимо от това какви отпадъци трябва да се изнесат и изхвърлят.