Хамалски услуги

О'Кей Хамали

ВАРНА

Бъдещето е вече тук

В продължение на две десетилетия в О’Кей Хамали професионално подпомагаме лица, компании и институции да извършват премествания, доставки, транспорт и логистика.

Нашите хамали са специализирани във всички видове премествания. Ние сме многостранна и координирана група.От незначителни премествания до големи премествания и специализирани трансфери на медицински машини, пиана,сейфове…

В нашата компания комбинираме професионалния опит с материали от ново поколение: печеливша комбинация за постигане на краен резултат с гаранция за успех. Нашият автопарк от превозни средства с различен капацитет е идеален за извършване на големи до малки трансфери.

Експерти в града

Работим без посредници и не сме подизпълнители на други фирми.Това гарантира нашата лична отговорност и отношение към услугите които предлагаме.

0879 430 734

О'Кей Хамали

Транспорт

хамали

Извозване

отпадък

Преместване на офиси

Преместването на офис изисква краткотрайност и ефективност, отдаденост и помощта на експерти, способни да разберат стратегическото значение на бизнес ниво, което означава извършването на едно преместване в най-кратки срокове.

Извършваме всякакви превози на конкурентни цени.Поискайте безплатен оглед и оферта.

О’Кей

Интелигентни услуги от ново поколение

О'Кей

Премествания

О'Кей

Разчиствания

О'Кей

Транспорт

Позвънете